Äntligen har jag fått tummarna loss …

... att börja blogga!

 

Inte hade väl jag för några månaders sedan i min vildades fantasi trott att jag skulle sitta här och skriva ”dagbok/artiklar” på nätet. Men, jag kan helt enkelt inte låta bli att inspireras av allt nytt.

Efter att ha surfat omkring ett tag och dessutom plågat andra med en massa frågor om vilken bloggtyp jag skulle välja, fastnade jag till sist för att lägga min blogg här hos www.blogg.se.

Men inte nog med det, ett namn skulle ju den här bloggen ha. Det var inte helt lätt för Eva var upptaget och likaså Evas och Evaa (det sista a:et skulle vara för mitt efternamn). De flesta bloggare verkar ju använda sig av sina namn så det hade jag ju också tänkt mig. Nu blev det inte så utan efter några timmars funderande blev det till sist samma namn som på min hemsida -  ”Potpourri” – egentligen ett utomordenligt passande namn för min blogg som ju skall handla om litet av varje – ett litet potpourri.

Nu återstår det där med bloggens utseende. Det finns ju en del teman att välja på som ändrar bloggens utseende i ett naffs, men färgerna är inte riktigt i min smak. Till en början får ändå ”Bubble Gum” (som det här temat heter) duga.

Men, nu är i alla fall min första blogg verklighet.

Innan jag börjar skriva mina första artiklar (om vi bortser från den här lilla introduktionen) kommer jag förmodlingen att ”snickra” litet här och där bland htm-koderna för att försöka ge bloggen litet av den där personliga "touchen"  jag så gärna vill ha.

Men en sak är säker, det skall bli otroligt spännande att börja ”blogga”.


RSS 2.0