Tack för hjälpen!

Den här "taggen" gjorde jag till en tjej som var klubbvärdinna i min egen Line Dance klubb "Line Dance 4 U Sweden", den dagen hon slutade. Taggen hade jag satt fast i presenten med ett band.

Tack för hjälpen

PROVENCE RESAN, onsdagen den 26 juli, Det vackra Provence

Vi startade vår heldagstur efter en tidig frukost och styrde "kosan" mot de kryddoftande bergen och fick uppleva byar där tiden stått stilla. Lavendelfälten och den storslagna naturen mötte oss på denna tur upp i de provencalska bergen kring Grand Canyon du Verdon med hänförande utsikt.

Provenceresan den 26 juli 2006 Det vackra Provence

Vi besökte bland annat den charmiga byn Moustiers-Sainte-Marie, berömd för sin fajanstillverkning.

Provenceresan den 26 juli 2006 Det vackra Provence

Provenceresan den 26 juli 2006 Det vackra Provence

Efter lunchen bar det iväg till den lilla staden Grasse där vi blev invigda i parfymens värld hos Parfumerie Galimard. 60% av världens parfymtillverkning sker i just Grasse.
Själv passade jag på att för första gången i mitt liv köpa en riktig parfym (förut har det bara blivit Eu de Toilette), Canaïca, en underbar doft för EUR 32,50. Hade jag köpt en sådan doft av någon av modehusen så hade den säkert kostat kring 1000-lappen.

Provenceresan den 26 juli 2006 Det vackra Provence


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR...

... vill jag önska er alla här på Blogg.se.

Dom här layouterna gjorde jag våren 2005.  Det var första gången som jag hade julen hemma även om det bara var för två personer, mor och jag,

God Jul

och så här pyntade jag.
Julpynt

RSS 2.0