När änglar gråter…

… är boken jag läste slut idag och som inte lämnar någon läsare oberörd.

 

Det började för några veckor sedan då jag såg en av pendlarna som också åker till jobbet med samma tåg som jag, satt och läste en bok medan tårarna rann nedför hennes kinder. Jag kunde inte låta bli att fråga vad det var för bok hon satt och läste.

Det visade sig vara vad man brukar kalla för ”kiosklitteratur”. Men, det hindrade inte mig från att vilja läsa den. Efter några dagars letande hittade jag till sist ”När änglar gråter” av Sharon Sala på Bokbörsen.

 Så idag har även tårarna strömmat nedför mina kinder.

 

”Jade har varit i helvetet – och överlevt. Men åren hon tvingades leva med sektledaren för Glädjens folk har satt djupa spår. Under hela sin uppväxt utsattes Jade för det värsta som kan drabba ett barn.

Jades far gav aldrig upp hoppet om att återse sin kidnappade dotter. Nu, många år senare, har han lyckats hitta henne. Återföreningen väcker sensation i pressen, vilket får oanade konsekvenser. Där ute lurar djävulen från förr, och för att Jade inte ska avslöja sin barndoms fasansfulla hemligheter är han beredd att döda. Och nu vet han var Jade finns …”


 I minnets labyrinter lurar mardrömmen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0