På kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan

I våras fick jag en förfrågan från Studieförbundet Vuxenskolan, Skåneregionen, om jag ville hålla en nybörjarkurs i Scrapbooking för deras kursledare (i helt andra ämnen).

Jag blev allt litet tagen på sängen eftersom jag inte hade hållit i några sådana kurser förut utan menade på att dom kanske behövde någon som var mer erfaren än jag, speciellt som kursen riktade sig åt kursledare. Men, dom hade kikat litet på mina alster och var övertygade om att jag var rätt person.
Sagt blev gjort, men innan dess krävdes det ett och annan förarbete. Vad för slags layouter skulle kursdeltagarna göra, hur mycket beräknade jag att dom skulle hinna med på en dag, hur mycket fick materialet kosta o.s.v.

Till sist bestämde jag mig för att dom skulle hinna med tre lite enklare layouter, till en materialkostnad av 250:-/person, med litet olika teknik.  Materialet till de 10 deltagarna införskaffades hos Scraproom i Helsingborg, detta för att jag gärna ville kunna se materialet innan jag köpte det och heller inte riskera att inte få ihop samma saker till alla deltagarna.

Allt material till varje layout paketerades sedan i fina påsar tillsammans med den skiss jag hade tänkt mig, en förteckning på länkar till bra inköpsställen och intressanta forum, förslag på titlar till den BOM-layout jag förberett åt dem + litet till.

 

Kursdagen förlöpte enligt planerna och de flesta hann bli klara med sina layouter, dock fick några slutföra sitt arbete hemma. Men, utvärderingen blev i alla fall toppbetyg till kursledaren (jag) och det var fantastiskt roligt.

 

Så här kul hade vi!

På scrapkurs i Hörby sid 1

På scrapkurs i Hörby sid 2


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad roligt att du har fått en blogg! Jättefin lo också!

2006-09-03 @ 20:13:07
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Pethra

Vad fint! Min dotter fyller år ni i september och hon är så pysslig (som sin mor) Hon ska få en bok om scrapbooking och lite grejer, tror det kommer passa henne fint. Och så får jag lov att vara med och hjälpa till! :-)

2006-09-06 @ 14:54:46
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka fina layouter du har gjort!

2006-09-10 @ 09:49:49
URL: http://junitjej.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0