Romantic town ...

... ett av mina många pussel från Heye Verlag.

Att lägga pussel är en annan passion jag har, speciellt dom från Heye. De är absolut de häftigaste pussel jag sett. Äger själv ett 10-tal och söker ständigt fler.

Att lägga pussel är inte bara roligt utan otroligt avslappnande. Men, det kan bli ett ”gift” för det är svårt att sluta innan pusslet är färdiglagt.

Här ett av deras fantastiska pussel som jag har på gång just nu– Romantic town- gjort efter en målning av konstnären Michael Ryba.

Pussel - en passion jag har

Inte så stort, bara 1500 bitar. Mindre än 1000 lägger jag aldrig, det blir ingen utmaning och går alldeles för snabbt att lägga. Jag har ett på 4000 som väntat länge på att bli lagt, men det kräver sin plats. Att lägga pussel på golvet är för jobbigt, får så förbaskat ont i ryggen att krypa omkring. Har även försökt att lägga det på en playwoodskiva ovanpå ett bord, men eftersom det tar ett tag att lägga ett så stort pussel, har jag ingen möjlighet att okupera vardagsrumsbordet så länge. Men, jag har nyligen köpt en pusselmatta som skall klara denna storleken på pussel, och så snart det jag håller på med är klart, kommer det stora fram igen "Unit dragons of Europe" efter en förebild av cartoonisten Marino Degano från Frankrike.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0