Segt idag!

Vaknade av att en borrmaskin satts igång i huset och insåg att det förmodlingen var den nyinflyttade grannen under mig. Döm om min förvåning när jag tittade på klockan. Halv elva! Så länge har jag inte sovit på länge.

Verkar bli en seg dag. Vare sig scrap- eller bridgelusten har inte infunnit sig idag heller. En av anledningarna till att jag inte kommit igång med scrappandet denna helg kan väl vara att jag har slut på några färgade bläckpatroner och kan därför inte skriva ut några foton. Varför jag inte införskaffar nya patroner beror på att jag skall byta dator inom de närmaste två månaderna och vet inte om det blir samma typ av patroner i den nya skrivaren eller inte. Räknar ju inte med att förbruka nya patroner på 1½-2 månader.

Trots att jag fått en massa nya helfräscha stämplar från hÄnglar & stÄnglar, har jag inte lyckats prestera ett enda kort med hjälp av dom heller. Det enda jag fått gjort denna helg är att jag beställt några Epiphyllum-sticklingar som jag hoppas skall bli jättefina i framtiden.


Har föresten påbörjar en ny bok som är ganska kul - Djävulen bär prada. Det blir väl till att ta fram den i avvaktan på valvakan. Egentligen borde jag studera buden i bridge istället. Jag har ju haft ett minst sagt långt uppehåll -25 år- sedan jag spelade med min far.

Vet egentligen inte vad jag vill göra, kanske fortsätter jag på mitt påbörjade pussel istället. Hm, jag känner mig verkligen en smula velig och tror att jag skall börja denna dag med att ta ett långt och skönt bad och sedan en uppfriskande promenad. Det kan ju bli en lång kväll...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0