Mina första LO:n

Nedan några av mina allra första layouter. Väljer att lägga upp dem på bloggen för att ha alla mina lo:n samlade under "en hatt" förutom i mitt album så klart.

Bilderna här är tagna av min far i början av 50-talet när jag deltog i en balettuppvisning på Ystads Teater.

Prima ballerina

Här är det kalas i Sjöbo Kaffestuga för att fira Erik, min kusin Kerstins numera bortgångne man
Det blev nästan en släktträff eftersom merparten av släkten var samlad.
Släktträff

Ett gammalt foto från min barndom när jag hade min första maskerad hemma. Det är jag i tyrolerhatten sittande i mitten längst fram.
Masquerade

En helt misslyckat LO

Ja, jag är inte alls nöjd med den, men så kan det ju bli ibland. Fick liksom inte till det. Men hur som helst, så är bilderna tagna nere vid havet i Ystad våren 2006, så LO:n är cirka ett år gammal.
Jag vill ändå lägga upp den för att ha alla mina lo samlade på ett ställe.

Små vågor i Ystad

Friskvård med jobbet

Detta är egentligen en gammal layout som har ett par år på nacken, men jag vill ändå välja att lägga upp den på bloggen eftersom jag tyckte att papperna var så fina. Dom är från Basic Greys Vagabond-collection. Det var lite knepigt att få till det med den stora blomman, men jag tycker ändå att jag lyckats ganska bra.

På den vänstra sidan skymtar man Turning Torso, som när bilden togs inte var färdigbyggd. På layouten underst, ser man en tydligare bild av Torson.

Friskvård

Den här layouten gjorde jag efter Sven och Christinas från Valparaiso i Sydamerika besök. Då gjorde vi en avstickare till Malmö för att se Turning Torso innan vi fortsatte mot Sofiero i Helsingborg.

Turning Torso

Ett vårtecken i Ankedammen

Ett vårtecken i Ankedammen

Dom här bilderna tog jag våren 2005 då jag var nybörjare som scrappare. På den ena bilden är det svårt att se svanhonan, men hon ligger på ägg i vassen och det är väl ett vårtecken om något


Inbjudan till 1:a kommunionen

Inbjudan till 1:a kommunionen

Fick ett uppdrag av min arbetskamrat att tillverka ett antal inbjudningskort åt hennes dotters första nattvard, inom katolicismen kallad 1:a kommunionen.
Jag har hanvänt mig av Bazzils cardstock samt Thesea Lundströms mycket vackra papper.

Mina nya glasögon från Ray-Ban

Äntligen blev jag färdig att skaffa nya glasögon. Det borde ha varit gjort för ett helt år sedan, men smakar det så kostar det och den här gången blev det ett par skitsnygga bågar från Ray-Bans senaste collection.
Färgen är Fucsia och Violet.

Priset för bågarna var inte dyrt, men mina glas är ju ett kapitel för sig, cirka 3500:-/styck

Rayban

RSS 2.0