En dag utan bridge, är en förlorad dag!

Ja, så står det på den T-shirt jag fick i pris under gårdagens TrivselbridgeRydgårdshus.

image184

Trots att Bengt och jag slet för kung och fosterland för att få de bästa kontrakten under lördagens bridge, lyckades vi ändå inte lika bra denna gång. Men, generös med priserna som Roger är, lyckades vi ändå med bedriften att bli det par som kom närmast medelpoängen och för det fick vi var sin T-shirt. Jag valde en marinblå som det stod följande på "En dag utan bridge är en förlorad dag" medan Bengt fick ta den som blev över eftersom han gentlemannamässigt låtit mig få välja först. Hans var svart och på den stod det "I Love Bridge". Båda hade storleken "L" så jag får förmoda att det blir Bengts hustru Marie som får den äran att bära den eftersom jag tror att han kräver en något större storlek.

Idag prövade jag och Stin-Britt lyckan, men hade problem att finna gemensamma kontrakt. Vi slutade dock på samma sätt som Bengt och jag gjorde under lördagen med att få var sitt pris för att vara det par som kom nämast medelpoängen. Stin-Britt valde en bok och jag en liten bärbar radio.

image180

Tävlingsledningen (Erik -vid datorn och Roger) höll oss hela tiden underrättade om ställningarna.

image182

Som vanligt hade Marianne (Rogers sambo) och hennes dotter fixat god mat och på helgens meny stod det kyckling.

image182

Här passar Stin-Britt (till vänster) och Berit (som spelade med maken Georg) på att ta en välförtjänt paus och avnjuter en god kopp kaffe efter maten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0