Fortsättningskurs 2 i bridge.

Jaha, så är man då nyss hemkommen från ännu en kursdag i bridge.  Det är Rogers Bridgeskola som står för arrangemanget och jag är helnöjd. Fokus står på spel och inte en massa teori som man ändå glömt bort när det är dags att spela.
Nähä, här åker brickorna på bordet direkt efter en snabb och lättfattlig introduktion och sedan är det bara till att sätta igång.

Enda nackdelen med Rogers kurser är att nästan alla ligger på dagtid, vilket ju är förståeligt då merparten av bridgespelarna är i den högre medelåldern. Tack och lov hittade jag denna lördagskurs som är 7 lördagar och jag hoppas redan nu kunna deltaga i fler av Rogers kurser. Hans undervisningsform passar mig (och med all säkerhet de flesta) och är något jag varmt kan rekommendera.

Ytterligare två spelar från klubben jag är med i går också på Rogers kurs och båda är helnöjda.

Imorgon skall jag spela Mixed DM med en av de duktigaste spelarna i klubben och jag inser att jag tagit mig vatten över huvudet. Vi spelade tillsammans på klubbens första silvertävling för några veckor sedan där vi placerade oss som 3:a och han trodde kanske att det skulle gå bra för oss även på på denna Mixed tävling. Jag kände mig så klart smickrad när jag fick frågan och tänkte mig väl kanske inte så noga för när jag accepterade, men, nu är det gjort och imorgon är det dags.

En sak är i alla fall säker, jag kommer inte att utsätta mig för en sådan press en gång till på mycket länge. Jag har inte varit så nervös på åratal och känner pressen som ett OK på axlarna. Hoppas att tävlingsnerverna infinner sig i morgon så att jag inte gör alldeles för många "basic"-fel, annars går det käpp rätt åt h-e (men det gör det säkert ändå).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0