Trädgårdsmästaren ...

... 2008, Bo Wallin, BK Fenix i Ystad

Vinnaren 2008Trädgårdsmästerskapet, en bridgetävling som Bridgeklubben Fenix i Ystad anordnar varje sommar, gick av stapeln igår den 26 juli.

Tävlingen var som vanligt mycket välorganiserad med Jan Carlsson som tävlingsledare och vi var 32 bridgeentusiaster från flera olika klubbar som deltog i mästerskapet. Bridgematen fanns på plats så att vi kunde följa resultatet efter varje rond. Tyvärr hamnade jag i år nästan på jumboplatsen, till skillnad från i fjol då jag kom 3:a.

Solen sken och alla var på ett enastående spelhumör. Vi skulle ha startat tävlingen 13.30 men på grund av ett litet missförstånd blev vi litet försenade. Men, alla passade på att njuta av det fantastiska vädret.

I halvlek var det dags att grilla det medhavda köttet/korven/fisken -eller vad det nu var man hade tagit med sig. I startavgiften ingick inte bara tillgång till spelet med fantastiska priser utan även potatissallad, grönsallad samt kaffe och kaka. Dryck hade var och en också tagit med sig.

Ett stort tack till BK Fenix för en trevlig dag.

Jag tar mig friheten att publicera bilderna från tävlingen och skulle det nu vara så att just du finns med på bild och inte vill synas på min blogg, så hör av dig till mig så tar jag omgående bort fotot

                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0