På utflykt i köket

Ja, efter många misslyckade försök lyckades jag till sist fånga Ferraris och Lotus utflyckt i köket.

Än så länge får de hålla tillgodo med köket, men flygutrymmet kommer att utökas successivt.

image190

image191

Eftersom jag inte lyckats hitta ett lämpligt badkar till "grabbarna", har jag duschat dem då och då med en blomsterdusch, men idag när de var ute placerade jag en tallrik med litet ljummet vatten i, ovanpå buren. För att locka, la jag i en tomatskiva. Lotus var inte sen att testa och badade hej villt medan Ferrari hejade på. Dock vågade inte Ferrari själv pröva denna härliga sak utan nöjde sig med att sitta på tallrikskanten. Lotus i badet lyckades jag tyvärr inte fånga på bild, men kanske bättre lycka till nsäta gång.

Här är i alla fall Ferrari på tallrikskanten.

image192

Trivselbridge på Ystad Saltsjöbad

Så var då trivselbridgen på Ystad Saltsjöbad tyvärr till enda, för jag skulle kunna spelar ännu fler dagar.

Jag måste säga att Roger gör det med bravur. Hans tävlingar är både välplanerade och trivsamma och alla gör verkligen sitt bästa för att stämningen skall vara på topp.

En stor eloge även till helgens medhjälpare, Erik (som skötte resultatet på sin laptop), Fredrik som var tävlingsledare (från Skånes Bridgeförbund) samt brickpojken som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Fina priser har Roger också på sina tävlingar och många -ja, verkligen många - får priser, allt för att vi skall tycka det är trevligt och trivsamt. Roger brukar dela in spelarna i grupper där de tre första paren i varje grupp får pris (ibland de 4 första) samt de som kommer närmast medel och i helgen även de som låg närmast 40%. På hans tävlingar i Rydsgård brukar han även mitt under en rond säga "nu blir det pris till rondvinnaren". Jättekul.

Så ni som är mindre rutinerade bridgespelare (inte helt knivskarpt - men inte för drivna tävlingsspelare) och bor i södra delen av vårt avlånga land, missa inte hans tävlingar, de är verkligen något jag kan rekommendera.

Kolla in hans hemsida, för där informerar han om alla sina kurser och tävlingar. Länken ser du till vänster under länkar (Trivselbridge).

RSS 2.0