Trivselbridge på Ystad Saltsjöbad

Så var då trivselbridgen på Ystad Saltsjöbad tyvärr till enda, för jag skulle kunna spelar ännu fler dagar.

Jag måste säga att Roger gör det med bravur. Hans tävlingar är både välplanerade och trivsamma och alla gör verkligen sitt bästa för att stämningen skall vara på topp.

En stor eloge även till helgens medhjälpare, Erik (som skötte resultatet på sin laptop), Fredrik som var tävlingsledare (från Skånes Bridgeförbund) samt brickpojken som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Fina priser har Roger också på sina tävlingar och många -ja, verkligen många - får priser, allt för att vi skall tycka det är trevligt och trivsamt. Roger brukar dela in spelarna i grupper där de tre första paren i varje grupp får pris (ibland de 4 första) samt de som kommer närmast medel och i helgen även de som låg närmast 40%. På hans tävlingar i Rydsgård brukar han även mitt under en rond säga "nu blir det pris till rondvinnaren". Jättekul.

Så ni som är mindre rutinerade bridgespelare (inte helt knivskarpt - men inte för drivna tävlingsspelare) och bor i södra delen av vårt avlånga land, missa inte hans tävlingar, de är verkligen något jag kan rekommendera.

Kolla in hans hemsida, för där informerar han om alla sina kurser och tävlingar. Länken ser du till vänster under länkar (Trivselbridge).

Kommentarer
Postat av: Britta Karnehed

För mig som relativt orutinerad, är trivselbrigde-
dagarna ett utmärkt forum att under lagom spänning både få träffa nya bridgekompisar från olika håll i Skåne och även få testa spelförmågan.
Och priser är riktigt roligt att få. Ett "uppmuntringspris" i Ystad hade ett fantastiskt förord: "Det är en omöjlighet att hinna tänka igenom situationen så grundligt som ofta behövs,... I partävling får därför mottot bli fort och dumt."

2008-03-21 @ 07:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0