Underbart är kort

Ja, så kan man säga om vårt vackra japanska körsbärsträd som står placerat precis utanför pergolan i vår bostadsrättsförening och som jag kan se från mitt köksfönster. Det blommar på bar kvist, och snart har alla löven slagit ut och blommorna håller på att vissna ned.

Jag tror att trädet är skänkt av Riksbyggen till vår bostadsrättsförening i samband med föreningens 30-årsjubileum vilket är precis 10 år sedan eftersom vi firar 40-årsjubileum i år.

Detta är första LO:n där jag fått använda mitt nya Quickutz-alfabet Washington som jag har beställt från USA. I Sverige kostar det en bra bit över 1000 kronor och jag betalade knappt 700 för två alfabet inklusive frakten. Jag passade på att även köpa Abigail-alfabetet till min Cuttlebug där det fungerar precis lika bra som i QK Revolution.

image200

Hoya davidcumingii (tid. H.gracilis)

Osså kom det en Hoya-layout till, denna gång Hoya davidcumingii som tidigare hette Hoya gracilis (som jag tycker var ett vackrare namn - men vad jag tycker hör ju inte riktigt till botaniken).

image199

Hoya erythrina

Ännu en lo från specialalbumet om Hoyor.
Den här gången är det Hoya erythrina som presenteras.
En oerhört vacker Hoya med underbart gula blommor.

image198

Hoya campanulata

Nu går det undan, kreativiteten har infunnit sig.
Här är tredje lo:n i Hoya albumet.

Hoya campanulata

Hoya lanceolata ssp Bella

Ännu en layout till det nya specialalbumet om hoyor.

image196

Hoya cinnamomifolia

Nu har jag börjat på ett nytt stort projekt och skall skrappa alla mina hoya-foton i formatet 8x8 tum = 20.5 x 20,5.
Jag har inhandlat ett nytt album i chokladbrun manchester från Chatterbox i just storleken 8x8 tum, där alla hoya-layouterna skall förvaras. Totalt blir det 40 layouter.

Så, först ut är LO: Hoya cinnamomifolia.

image195

RSS 2.0