Nya scrappare

På påskdagen kom Katarina och Camilla (mina arbetskamrater) hem till mig för att lära sig scrappa. Jag hade gjort iordning material till 2 LO och ett kort. LOna hann vi med, men eftersom en av tjejerna var tvungna att åka hem lite tidigare fick de färdigställa sina kort hemma. Hoppas att de lyckas.


Mor blir avtackad...

... vid Ramsåsa Släkforskarförenings årsmöte den 23 mars 2009.
Hon får en CD medsin intervju med brorssonen kent (även han på bild) samt en planta av livets träd - olivträdet.

LOn är gjort efter en av "momas" skisser.


Fler Hoya layouter ...

... blev det på Annandag Påsk.

Efter att ha haft en minikurs i scrapbooking för två av mina arbetskamrater på Påskdagen, infann sig även min skaparlust på Annandag Påsk.

Det var ett bra tag sedan jag scrappat då det blivit mycket Bridgspelande på sistone och då jag dessutom varit sjuk i nära 3 veckor  i inte bara Influensa utan även bihåle- och lunginflammation så det kändes extra roligt att äntligen "komma igång".
Jag hade egentligen tänkt att scrappa något helt annat, men eftersom flera av mina Hoya-layouter till mitt speciella Hoya-album i 6x6 tums-formatet blivit liggande halvfärdiga i månader beslöt jag mig till slut för att ta itu med dem en gång för alla. Det blev nio layouter på Annandagen. 12 Hoya-layouter har varit färdiga i säkert ett halvår utan att jag kommit mig för att fotografera dessa för att lägga upp dem här på bloggen, så här är alltså de 21 layouter som blivit till de senaste 6 månaderna.
Till saken hör att layouterna är skapade av enbart pappersspill så det känns extra bra. Det är endast dekorationerna som tillkommit som en kostnad.

                    

RSS 2.0