Osså var det ju snart påsk..

... och det blev ett kort till den högtiden också.
Fösta sidan på kortet är halvt, se insidan på bild 2.
Idén till detta kommer från ett av korten på Hänglarbloggen (se länk på föregående inlägg).Inspirerad av andras alster...

... skapade jag dessa kort.
Inspirationen kom från några kort på Hänglar & Stänglas blogg.

           

Lite nya kort...

blev det under veckan.

Till det här kortet har jag använt en ny stämpel jag köpt på Drivas i Skurup. Stämpeln kommer från Paper Chill.

Ta även en titt på L8:as blogg, hon har gjort fantastiska kort av dessa stämplar.


Lite kort av restpapper

I helgen blev det några nya kort som jag skapat av restpapper. Ett av dem blev jag helt nöjd med, det första, men de andra två blev jag inte nöjd med.


Vilket väder!!!

Igår tog jag det säkra för det osäkra och skulle ta tåget hem kl 15,19 iställer för som planerat 16.45. Jag trodde att det skulle gå hur bra som helst. JAG KOM HEM 20,05!!!!!

Idag har jag tagit semester eftersom man lovat mer oväder och när jag tittar ut genom fönstret har helvetet redan brutit ut. Så, det blir en scrapdag idag, det är något som är säkert.

I helgen blev det i alla fall ett par nya tags här är resultaten.


Jag skall på dambgridge på fredag då vi alla skall ta med var sin gåva istället för en värdinneblomma. Gåvorna skall vi sedan kasta tärning om. Jag kommer att ta med en bok och till den har jag skapat en liten tags.Jag blev så förtjust i min Tim Holtz inspirerade tag jag gjorde innan jul och som jag gav bort till en mycket god vän tillsammans med en flaska vin, att jag gjorde 2 till för kommande bruk.

RSS 2.0