PARISRESAN, lördagen den 28 maj 2011, Malmö - Hagen

Paris är ju allas dröm, staden som har allt varje gång man kommer dit oavsett när det är! Man kan sätta sig ner på ett café och se hela världen gå förbi eller så kan man följa med på Ölvemarks utflykter och upptäcka de klassiska sevärdheterna och få den äkta pariskänslan serverad.

På morgonen träffades jag och Katarina i Malmö (dit jag åkt med anslutningsbussen) där Ölvemarks Holidays reseledare Hanne Melin mötte oss. Den komfortabla bussen styrde så småningom söderut genom Danmark till Rödby och färjan till Tyskland, allt medan Hanne berättade en massa om Danmark. På båten passade vi på att shoppa till bra prisen (alldeles FÖR bra!!!).


Katarina och jag med var sin "Ölvemarkare".

(Fler layouter från dagen är "på G" och publiceras så snart de blivit klara).

I norra Tyskland gjorde vi uppehåll för lunch och senare under eftermiddagen passerade vi förbi hansestäderna Lübeck och Hamburg innan vid nådde Ruhrområdet. Fram emot kvällen anlände vi till Hotel Mercure i Hagen och åt middag tillsammans innan det blev dags för de sköna sängarna.

Till saken hör att Katarina och jag var inte helt nöjda med vårt rum (det var ett rum för rökare varför det luktade för dj-igt där), så när klockan var 22 knallade vi ned till receptionen och bad om ett annat rum. Saken ordnades snabbt, men vi fick ta sängkläder och handdukar med oss till det nya rummet efterom det inte var helt iordningsställt och personalen hade gått för dagen. Men, vi tyckte det var helt OK eftersom vi nu fick ett rökfritt rum som varklart mycket bättre en det vi fått tilldelas oss från början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0